Werkwijze

Indien u gebruik wilt maken van de uitlaatservice kunt u per e-mail of per telefoon contact met mij opnemen. Ik kom dan op afspraak bij u thuis voor een intakegesprek.
Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen aan mij kenbaar maken en wordt er onder andere gesproken over de gezondheid, karaktereigenschappen en kenmerkende gedragingen van uw hond. Hoe meer ik over hem weet hoe beter. In dit gesprek nemen we verder ook de algemene voorwaarden, het sleutelcontract en de overeenkomst door. En natuurlijk zult u mij graag even willen leren kennen, per slot van rekening vertrouwt u uw hond toch voor een deel van de tijd aan mij toe.

Na dit gesprek maken we dan een afspraak voor een proefwandeling waarbij gekeken wordt hoe het tijdens de wandeling gaat en of uw hond in de roedel past. Na de wandeling neem ik contact met u op en vertel ik hoe de wandeling is gegaan. Hierna kunt u beslissen of u gebruik gaat maken van mijn hondenuitlaatservice. Als u de beslissing heeft genomen dat uw hond met mij meegaat, ondertekenen we de algemene voorwaarden, de overeenkomst en het sleutelcontract.

Indien u besluit om geen gebruik te maken van mijn hondenuitlaatservice zullen de kosten van het intakegesprek en de proefwandeling bij u in rekening worden gebracht.

Aangezien ik de enige ben die bij  hondenuitlaatservice Een Frisse Neus werkt, komen er geen onbekenden in uw huis en ben ik ook degene die uw hond uitlaat. Ik laat de honden tussen ca 10.00 uur en 15.00 uur uit. Voor een hond die de hele dag alleen thuis zit is dit een prettige onderbreking van de dag. Uw hond krijgt tijdens de wandeling een penning aan zijn halsband met daarop vermeld Hondenuitlaatservice Een Frisse Neus en mijn mobiele telefoonnummer. Met de bus rijden we naar het bos of naar mijn geheel omheind speelveld. In het bos laat ik de honden los lopen. Bij twijfel of hij al lekker los mee kan lopen ga ik eerst naar mijn veld zodat hij daar rustig kan wennen.

Een wandeling duurt tenminste een uur. Tijdens de wandeling kunnen de honden heerlijk met elkaar spelen, met stokken sjouwen of gewoon lekker op hun gemak snuffelen. Na de wandeling breng ik uw hond moe en voldaan weer bij u thuis.

Bij thuiskomst zal ik uw hond als het nodig is droogwrijven. Verder zet ik een lekkere bak vers water en indien gewenst ook een bak voer voor uw hond klaar.